Friday, 16 December 2011

GA : End Year Random Giveaway



Hey kawan-kawan. Haritu GrannyHana ada update hadiah-hadiah untuk giveaway yang Sara & Hana buat kan? So kali ni ,Sara nak buat syarat-syarat untuk sertai giveaway ni. Hadiah pun menarik tau :)




But FIRST , semua contestants wajib klik SINI dulu :)


Syarat-syarat berikut :

-Letak tajuk 'End Year Random Giveaway' 
-Letak banner yang tertera diatas. 
-Mesti ada blog. Kalau tadak hang tunggu la sampai berjuta enam kat pintu pagar rumah Sara sekalipun, takkan pernah Sara n Hana kasik -,- 
-WAJIB follow blog Sara dan GrannyHana . Wajib tau , jangan kata sunat or whatever :) 
-WAJIB jugak like fanpage Hana dan Auntie Sara
-Pastikan korang letak tajuk entry 'End Year Random Giveaway'. 
-Korang promote la entry korang tu, sebab ada hadiah untuk top referral. 
-Dah cukup semua syarat-syarat tu? Tunggu apa lagi. Jom la rebut hadiah. 
      
 
Klik sini untuk lihat HADIAH. Dan klik kat sini jugak : Menang iPad2 dengan bermain game di ASTRO CERIA !



P/S : Kalau semua yang kat atas dah selesai silalah hantar link entry korang tu dekat ruangan komen entri ini okayy :))