Monday, 26 November 2012

Asal usul nickname



Assalamualaikum uolls. 


Canne cuti sekolah? Pergi bercuti tak? Haha. Soalan ni i tanya sebab soalan ni paling femes ditanya kepada i. Ramai gila kot orang tanya i pergi bercuti kat mane blablabla. Sudah cukup cukup sudah, cukup sampai di sini saja *fefeeling tengok drama Julia. Sesapa yang berani tanya i lagi pergi holiday ke tak, i tembak guna senapang gajah bertubi tubi.


Bestie i rindu i. Aww. Sho shuitt. Mula mula memangla tak buat hal.

Orang spesis cenggini ni lah yang i nak bedil  bertubitubitubiiii.

Yang ni memang nak tempah maut.

Haha. Chill babe. I saja jea gurau tadi. I sayang bestie bestie i dem dem much. I emo jea tadi, sebab i neh terperap dalam menara ala ala rapunzel. Takleh nak pergi memana. Haishh. Kaykay, nickname chubbymysara? Mesti uolls ingat i ni chubby orangnya bukan? Nonono. Haha, act nickname ni bestie i masa sekolah rendah dulu yang kasi. I amik jelah. Masa tu tak tahu pun chubby tu ape. Wahwahwah. Eksen kamen dulu hidup di bawah tempurung. So that i akan ingat dia sampai bila bila, i selalu guna nickname ni ke mana sahaja i mengembara, di utara, selatan, timur dan barat i jejaki. Kami buddyz takkan terpisah. Peace yo. --'

Tipulah kalau i cakap i tak rindu dia. Rindu gilagilagila dekat dia. Rindu sampai i stalk pesbuk dia senyap senyap walaupun i dah deactivate pesbuk i. Well~ Jadi stalker dah memang kerja part time i. Kalau nak upah jadi stalker uolls bolehla.

Happy family. Jelly okay~

No wonder lah dulu dia femes kat sekolah. Suara pun best, masuk nasyid.

Shes the kiri one. Memang patut ramai classmates i dulu jeles dengan dia. Peminat lelaki pun ramai jugak. Such a lucky girl.

Life well-lived. Sarah has it all: beauty and brains.


P/S: I'm soo sorry for stealing your pics. I love youu. I miss you dem much. Still simpan this. :')