Sunday, 23 December 2012

Setelah PMR pergi


Assalamualaikum uolls.

Setelah Pee-emm-arr pergi, perangai the wannababes SMKK semakin menjadi jadi. Kami semakin kuat merayap rayap, berderaks. Tapi best sebab boleh hangout dengan kawan kawan. Omg. I know right. 

Jeng jeng jeng. Kat PP ni, mana lagi nak hangout kalau bukan dekat sini. Boleh cuci cuci mata, try makanan free, bertapa kat dalam fitting room bagai etc. Heee.


Macam biasa, kami lebih prefer untuk berjalan ke sana. Selain dapat menjimatkan duit, berjalan jugak buleh mengurangkan depresi. Buleh fefeeling merentas desa.


Hana : Dunia ini ana yang punya. Haaahaaa.
Nor : Peah tunggu kejap gue mau betulkan tudung inii.

Lalu dekat kindergarten, semua orang perli. Ponteng sekolah lettew. The wannababes : Makcik, kami bebas pee-emm-arr okay~

LOKASI PERTAMA


                   

Vandelisme.

       

           
                                                                   

LOKASI KEDUA

           
                                                              

           
            Woii! Jomlah balik. Pasghah aku dengan korang ni.

           
          

LOKASI LAST

   

Lokasi last ni sama je dengan lokasi pertama tadi. Sebab ontheway balik lalu jalan yang sama. Hiksss.

 Ni memang takde kerja. Sarang tebuan pun nak jolok.

Sekian.